Pokud jste příznivci tradic, pak je pro Vás česká kuchyně ta správná volba. U nás ochutnáte nejznámější česká jídla v té nejvyšší kvalitě. Dokonalé chuti dosahujeme nejen díky dodržení tradičních receptur podle Magdaleny Rettigové, ale i díky kvalitním surovinám, které odebíráme výhradně od českých dodavatelů.

Menu typické pro českou kuchyni je zpravidla složeno ze dvou nebo tří chodů. Základem je hustší a vydatnější polévka(zpravidla se zavářkou). Následuje hlavní chod, jímž nejčastěji bývá smetanová omáčka s masem a knedlíkem. Alternativou tohoto hlavního chodu může být i pečené maso s bramborem, které je pro českou kuchyni taktéž typické. Na závěr je podáván dezert, kompot nebo salát. Dezertem může být mnoho druhů buchet, koláčů nebo ovocných placek.

  • PEČENÍ PŘEŠTICKÉHO SELETE Velice oblíbená staročeská atrakce, při které se opéká selátko na speciálně upraveném grilu. Přeštické prase se pěstuje v Česku od nepaměti. Jeho velikou výhodou je křehké, šťavnaté a jemně prorostlé maso.